von               
         
Romanov         

Törpenyúl
Hobbitenyészet

Sast csak sasok nemzenek
MENÜ

Kedves Érdeklődő!

A nyuszik jó tartási körülmények között akár 10 évig is élhetnek így jól gondold át, hogy  gondját tudod-e viselni élete folyamán. Tudod-e biztosítani azokat a feltételeket, hogy kedvencednek hosszú, boldog, kiegyensúlyozott élete lehessen.  Ha úgy érzed ezek után is belevágsz, és a nyuszitartók népes táborához szeretnél csatlakozni,  vásárlási szándékodat jelezheted e-mailben, és telefonon:

info@vonromanovbunnies.hu vagy 06-30-428-0977 (délután-este)

Kérem ne küldjön sms-t. Az email-eket naponta többször nézem, és azonnal válaszolok. Köszönöm.

Minden tenyésznyulam fajtatiszta, neves Magyar, és Külföldi tenyészetekből származik.  Származási lappal, egyedi jelöléssel (tetoválva, és vagy lábgyűrűvel) rendelkeznek. Állatorvos által rendszeresen ellenőrizve ( Dr. Keskeny Ildikó - FelicaVet Állatkórház), és Pestorin Mormix kombinált vakcinával oltva vannak. Nyuszijaim a Purina prémium minőségű tápjaival vannak etetve.

Tenyészetem Érden található de a nyuszik átvétel megoldható Budapesten a XI. kerületben is. A nálam született kicsik 6 hetes koruk után származási lappal, a színtenyésztettek tetoválva, pár napi addig fogyasztott eleségcsomaggal kerülnek új gazdihoz.

Sajnos mivel bebizonyosodott, hogy sok embernél az adott szó mit sem ér ezért 2013-tól nyuszit csak foglaló ellenében tudok fentartani a leendő gazdi számára. Ennek az összege a vételár fele. A foglalás átutalással történik valamint minden esetben kérek egy email-t amiben leírják melyik nyuszit is szeretnék. Választani a honlapon az "Eladó kisnyuszik" oldalon szereplő összes SZABAD státuszú kölyökből lehet. Ez az oldal naponta frissítve van. Természetesen nem kötelező a foglaló összegét kifizetni de ebben az esetben csak akkor lesz a kiválasztott nyuszi az Öné ha más nem jelentkezik érte, és teszi le vagy utalja át a foglaló összegét. Elvihető korú nyuszinál pedig aki előbb jön élvez elsőbbséget. Előjegyzésben 3 napig tartom a kért nyuszit. Ha a foglaló összege addig nem érkezik meg visszakerül szabad státuszba. 

A foglaló csak a már kiválasztott nyuszira érvényes később másikra átteni nincs lehetőség!

Kérem a leendő gazdikat, hogy megfelelő szállító eszközről gondoskodjanak amikor a nyusziért jönnek! Ne legyen üres a szállító hanem vagy forgács, és széna vagy egy puha rongy legyen a nyuszi alá helyezve. Az üres műanyagon a kis lábai instabilak, csúszkál megsérülhet. Ha véletlenül bepisilne a haza vezető úton mégse kelljen neki a saját vizeletében feküdnie. Nekem ez természetes de nagyon sok vásárlónak nem az. Kérem erre odafigyelni.

Megértésüket köszönöm.

Szeretettel várjuk érdeklődését.

 

 

 

 

Hírek

  • video
    2014-01-28 04:42:24

  • Video
    2014-01-23 04:45:46

  • kaninchenzeitung
    2014-01-22 02:34:00

Asztali nézet