von               
         
Romanov         

Törpenyúl
Hobbitenyészet

Sast csak sasok nemzenek
MENÜ

Kedves Érdeklődő!

A nyuszik jó tartási körülmények között akár 10 évig is élhetnek így jól gondold át, hogy  gondját tudod-e viselni élete folyamán. Tudod-e biztosítani azokat a feltételeket, hogy kedvencednek hosszú, boldog, kiegyensúlyozott élete lehessen.  Ha úgy érzed ezek után is belevágsz, és a nyuszitartók népes táborához szeretnél csatlakozni,  vásárlási szándékodat jelezheted e-mailben, és telefonon:

vonromanovbunnies@gmail.hu vagy 06-30-428-0977 (délután-este)

Kérem ne küldjön sms-t. Az email-eket naponta többször nézem, és azonnal de legkésőbb 24 órán belül válaszolok. Köszönöm.

Minden tenyésznyulam fajtatiszta, neves Magyar, és Külföldi tenyészetekből származik.  Származási lappal, egyedi jelöléssel (tetoválva, és vagy lábgyűrűvel) rendelkeznek. Állatorvos által rendszeresen ellenőrizve ( Dr. Keskeny Ildikó - FelicaVet Állatkórház), és Pestorin Mormix kombinált vakcinával oltva vannak. Nyuszijaim a Purina prémium minőségű tápjaival vannak etetve.

Tenyészetem Érden található de a nyuszik átvétele Budapesten a XI. kerületben is megoldható. A nálam született kicsik miután betöltötték  6 hetes korukat származási lappal, a színtenyésztettek tetoválva, egy heti addig fogyasztott eleségcsomaggal kerülnek új gazdihoz.

Sajnos mivel bebizonyosodott, hogy sok embernél az adott szó mit sem ér ezért 2013-tól nyuszit csak foglaló ellenében tudok fentartani a leendő gazdi számára. Ennek az összege a vételár fele. A foglalás átutalással történik valamint minden esetben kérek egy email-t amiben leírják melyik nyuszit is szeretnék. Választani a honlapon az "Eladó kisnyuszik" oldalon szereplő összes SZABAD státuszú kölyökből lehet. Ez az oldal naponta frissítve van. Természetesen nem kötelező a foglaló összegét kifizetni de ebben az esetben csak akkor lesz a kiválasztott nyuszi az Öné ha más nem jelentkezik érte, és teszi le vagy utalja át a foglaló összegét. Elvihető korú nyuszinál pedig aki előbb jön élvez elsőbbséget. Előjegyzésben 3 napig tartom a kért nyuszit. Ha a foglaló összege addig nem érkezik meg visszakerül szabad státuszba. 

A foglaló csak a már kiválasztott nyuszira érvényes később másikra átteni nincs lehetőség!

Kérem a leendő gazdikat, hogy megfelelő szállító eszközről gondoskodjanak amikor a nyusziért jönnek! Ne legyen üres a szállító hanem vagy forgács, és széna vagy egy puha rongy legyen a nyuszi alá helyezve. Az üres műanyagon a kis lábai instabilak, csúszkál megsérülhet. Ha véletlenül bepisilne a haza vezető úton mégse kelljen neki a saját vizeletében feküdnie. Nekem ez természetes de nagyon sok vásárlónak nem az. Kérem erre odafigyelni.

Megértésüket köszönöm.

Szeretettel várjuk érdeklődését.

 

 

 

 

Hírek

  • video
    2014-01-28 04:42:24

  • Video
    2014-01-23 04:45:46

  • kaninchenzeitung
    2014-01-22 02:34:00

Asztali nézet